Kralja Milana IV 52

Ovde možete pogledati izveštaj komisije i upotrebnu dozvolu.

Predstavljamo Vam stambeni objekat (Su+P+4) u najlepšem delu Kragujevca, u ulici Kralja Milana br. 52. u neposrednoj blizini studentskog doma, studentske menze, fakulteta i srednjih škola, preko puta Velikog parka i gradskih bazena.
U ponudi se nalazi 10 stanova. Stanovi su jednosobni (dnevna i spavaća soba), trosobni (tri spavaće sobe, ili po izboru kupca, sa dve spavaće sobe) i garsonjere.
Moderan dizajn, savremena unutrašnja organizacija prostora, vrhunski materijali i visok nivo završne obrade čine ovaj objekat prestižnim.
Jednom stranom objekat je orijentisan ka ulici Kralja Milana i Velikom parku, a druga strana objekta je sa pogledom na prirodu Šumarica i kragujevačko jezero. Stanove odlikuje dobra organizacija i upotrebljivost prostora. Velike staklene povrsine daju svim prostorijama dobru osvetljenost, gotovo sva kupatila i kuhinje imaju prirodnu ventilaciju (prozor) tako da odgovaraju potrebama i najzahtevnijih kupaca.
Stambena zgrada je projektovana po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala. Fasadni zidovi su ozidani “klima-blokom” sa termoizolacijom od stiropora debljine 10 cm. Fasadna bravarija je u sistemu šestokomornih PVC-profila sa vrhunskim Siegenia okovom, aluminijumskom oblogom i aluminijumskim roletnama na elektro pogon. U zgradi je predvidjen električni lift.
Podovi u stanovima u sobama će biti od parketa prve klase, podovi u hodnicima, kuhinjama, kupatilima i terasama od najkvalitetnijih keramičkih pločica. Unutrašnji zidovi se mašinski malterišu. Ulazna vrata u stanovima su sigurnosna, dok su unutrašnja vrata od medijapana. Sanitarije su vrhunskog kvaliteta.
Predviđeno je grejanje na gas, a grejna tela su aluminijumski radijatori.
Projektovana je instalaciona oprema interfona, kablovske TV, optike… Predviđena je upotreba LED svetiljki za osvetljenje hodnika, stepeništa i ulaznog hola, što će štedeti energiju i smanjiti troškove zajedničke potrošnje električne energije.
Stambena zgrada je projektovana kao energetski efikasna zgrada, što podrazumeva upotrebu materijala sa odličnim termofizičkim osobinama, prvenstveno “klima bloka” i različitih vrsta stiropora. Delovi fasade su obloženi najkvalitetnijim “HPL” fasadnim oblogama u dekoru drveta (navedeni materijal je večit).
Radi postizanja odgovarajuće zvučne izolacije (koja je konstantan problem u stanogradnji) svi pregradni zidovi izmedju stanova kao i hodnički zidovi izradjuju se od duple pune opeke, obostrano malterisani. Isto tako, preko medjuspratne konstrukcije (pune betonske ploče) polaže se zvučna izolaciju u kombinaciji sa odgovarajućom termoizolcijom (tzv. plivajući pod).
Parking se nalazi u parteru zgrade, predviđeno je osvetljavanje i pokrivanje parking mesta.
Upoznajte vrhunski kvalitet stanovanja.
Očekujemo Vas.
Više slika završenog objekta možete pogledati u  sledećoj galeriji: