Kralja Aleksandra I Karađorđevića 53

Predstavljamo Vam stambeni objekat (Su+P+4) u centralnom delu Kragujevca, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 53. U ponudi se nalazi 21 stan. Stanovi su dvosobni, trosobni i jedan stan (penthaus) je četvorosoban. Za svaki stan je predviđeno posebno parking mesto.

Glavni ulaz u objekat je orjentisan ka ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, a prostor na južnoj strani parcele je izolovan i mirniji. Suterenska eteža je rezervisana za garažu, dok su prizemlje i četiri sprata planirani za stambeni prostor. Četvrti sprat je povučen, i na njemu se nalazi eksluzivni penthaus sa pripadajućom terasom. Stanove odlikuje dobra organizacija i upotrebljivost prostora, tako da odgovaraju potrebama i najzahtevnijih kupaca.

Moderan dizajn, savremena unutrašnja organizacija prostora, vrhunski materijali i visoki nivo završne obrade čine ovaj objekat prestižnim.

Stambena zgrada je projektovana po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala. Fasadni zidovi su ozidani ,,klima-blokom” sa termoizolacijom od stiropora debljine 10 cm. Fasadna bravarija je izvedena u sistemu šestokomornih PVC-profila, zastakljena najkvalitetnijim termopan staklom ,,četiri godišnja doba”. Zgrada poseduje lift. Podovi u stanovima u sobama su od parketa prve klase. Podovi u hodnicima, kuhinjama, kupatilima i terasama su od najkvalitetnijih keramičkih pločica. Unutrašnji zidovi su malterisani i završno bojeni poludisperzivnom bojom. Ulazna vrata u stanovima su sigurnosna, dok su unutrašnja vrata od medijapana. Sanitarije su vrhunskog kvaliteta. Predviđeno je grejanje na gas (kotlovima marke Bosch), a grejna tela su aluminijumski radijatori. Projektovana je instalaciona oprema interfona, kablovske TV, telefona, video nadzora…

Stambena zgrada je projektovana kao energetski efikasna zgrada, što podrazumeva upotrebu materijala sa odličnim termofizičkim osobinama, prvenstveno kamene vune i različitih vrsta stiropora. Svi hodnički zidovi su obloženi tvrdopresovanim stiroporom debljine 5 cm (marke Austroterm) u kombinaciji sa kamenom vunom, kojom je obložen i plafon garaže u debljini od 15 cm. Debljina svih termoizolacionih slojeva na plafonu poslednjeg sprata je 60 cm, itd.

Krov zgrade je od najkvalitetnijeg lima, sa instaliranim grejnim kablovima u svim kritičnim delovima, u horizontalnim i vertikalnim olucima, što će sprečiti bilo kakve problem sa ledom i snegom kakvi postoje na drugim zgradama.

Upoznajte vrhunski kvalitet stanovanja.

Očekujemo Vas.